Τι είναι το PharmaSpot

Το PharmaSpot είναι ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο εκπτωτικό δίκτυο φαρμακείων στην Πελοπόννησο υποστηριζόμενο από 200+ φαρμακεία.

Ιδρύθηκε το 2016 από τον την PharmaGroup Μεσσηνίας με σκοπό την δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου διανομής καλλυντικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα Φαρμακεία του Δικτύου μας

Στα Φαρμακεία του Δικτύου PharmaSpot θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από παραφαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ανακαλύψτε τις εποχικές μας προσφορές στα ράφια PharmaSpot και αναζητήστε όλες τις εκπτώσεις του Δικτύου μας στα φαρμακεία της γειτονίας σας.

200+ PharmaSpot Σημεία σε 9 Νομούς

Ανακαλύψτε to κοντινότερο φαρμακείο του δικτύου μας και επωφεληθείτε από τις εποχιακές προσφορές μας αλλά και τις συγκεκριμένες εκπτώσεις του φαρμακείου.

 • Εποχιακες
  Προσφορες και εκπτωσεις

  +500 εποχιακές προσφορές και εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα φαρμακεία μας

 • Συνεχης
  Ενημερωση

  Διοργάνωση εκπαιδευτικών- ενημερωτικών ημερίδων για τα φαρμακεία και τους καταναλωτές

 • Συμβουλευτικη
  Καταναλωτων

  Το εξειδικευμένο προσωπικό των φαρμακείων μας θα σας δώσει τις πιο ενδεδειγμένες λύσειςΣυμμέτοχη Φαρμακείου στο Δίκτυο Pharmaspot

Η συνεργασία με τη PharmaSpot δεν επηρεάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του φαρμακείου και δεν απαιτεί καταβολή κεφαλαίου. Η PharmaSpot, με την τεχνογνωσία και το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στα φαρμακεία.

Διαβάστε Περισσότερα