Δημοσιεύτηκε: 6 Μάρ. 2018
  • Ανακοινώσεις

"ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ - ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ"

Επετειακό:  40 χρόνια από την Ίδρυση

Ο Όμιλος Pharmagroup και εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, ομιλητές, συνεργάτες, φίλους και κοινό που παρευρέθηκαν  στην δεύτερη μεγάλη εκπαιδευτική και ενημερωτική διημερίδα Μεσσηνίας, η οποία πραγματοποιήθηκε  με απόλυτη επιτυχία στην Συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «Elite City Resort», στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018, στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για ένα νέο Εκπαιδευτικό Θεσμό ο οποίος θεσπίστηκε το 2017 από τoν Όμιλο Pharmagroup & το νεοσύστατο Δίκτυο Φαρμακείων Pharmaspot!

To  Δίκτυο Pharmaspot είναι μια κίνηση ένωσης, ανάπτυξης και συνεργασίας φαρμακείων στην Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ιόνια νησιά. Το δυναμικό ξεκίνημα του δικτύου, με τη συμμετοχή ήδη να υπερβαίνει τα 170 φαρμακεία, δίνει πλεονεκτήματα τόσο στα ίδια τα φαρμακεία όσο και στο πελατολόγιο αυτών. Ανάπτυξη συμβουλευτικών πωλήσεων μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες, ειδικές τιμές και αποκλειστικές προσφορές σε παραφαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά και εποχιακά προϊόντα, καθώς και συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση με διοργάνωση ημερίδων, είναι οι βασικοί πυλώνες στήριξης και ανάπτυξης του δικτύου Pharmaspot.

Στην κατάμεστη αίθουσα του «Elite City Resort», οι φαρμακοποιοί-μέλη του PHARMASPOT ενημερώθηκαν, μεταξύ άλλων, για τις εξελίξεις και τα στρατηγικά πλάνα του Δικτύου.

Στα πλαίσια αυτής της ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των πρώτων προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Pharma group - Pharmaspot !

 

Σκοπός της Διημερίδας ήταν να δοθεί το στίγμα της νέας κατάστασης στο χώρο της Υγείας και να παρουσιαστούν τα επόμενα στάδια της καταξιωμένης – βάσει αποτελεσμάτων – στρατηγικής της εταιρείας. Στα πλαίσια αυτά οι φαρμακοποιοί-μέλη ενημερώθηκαν για την εικόνα της αγοράς, τις εξελίξεις του λιανεμπορίου σε Διεθνές επίπεδο και τις τάσεις στην αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών από έγκυρους οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε επιστημονικά και συνδικαλιστικά θέματα από καταξιωμένους Καθηγητές αλλά και στελέχη Φορέων Υγείας.

Αναλύθηκαν επιστημονικά θέματα που ακουμπούν τον κλάδο της υγείας και της επιχειρηματικότητας. Ζητήματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες λειτουργούς υγείας Φαρμακοποιούς καθώς και τους συνεργάτες τους. 


Η επιτυχία της πρώτης Διημερίδας το 2017 στην Καλαμάτα,  σηματοδότησε την έναρξη  μιας νέας εποχής επικοινωνίας με τους συνεργάτες φαρμακοποιούς.

Η δική σας μεγάλη συμμετοχή και στη  φετινή, αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη επιτυχίας και μας επιφορτίζει με την  υποχρέωση υλοποίησης παρόμοιων εκδηλώσεων  σε διάφορες πόλεις της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδος, με απώτερο, διττό  σκοπό,  την ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου σε θέματα τόσο επιστημονικά όσο και  θεσμικά.

 

Με τιμή,

Μάλαμα Όλγα

Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας

Ομίλου Pharmagroup AE